Skip to main content
carduri-de-credit-cumparaturi

Raiffeisen Bank: Devino client și ia-ți un card de cumpărături!

Alege unul dintre cardurile de cumpărături de la Raiffeisen, apoi faci 3 tranzacții (indiferent de sumă) pe lună cu noul tău card, în primele 3 luni, și câștigi garantat până la 300 lei! 

Perioada campaniei 03.06 – 31.08.2024

Consultă regulamentul aici

Swipe să-ți alegi cardul!

Beneficiile tale

Până la 300 lei înapoi în contul tău de card de credit!

Poți câștiga până la 300 lei garantat. Doar plătești cu noul tău card de cumpărături de 3 ori pe lună (indiferent de sumă) și gata! 

Rate fixe fără dobândă

Faci mai multe cu banii tăi. Cumperi acum și plătești mai târziu, în rate fixe fără dobândă, la o mulțime de comercianți parteneri. 

Câștigi încă 300 lei extra când îți iei și un card de debit

Alege cardul galben și câștigi încă 300 de lei garantat, în contul curent. În plus, ai ZERO costuri pe viață! 

Aplică online

Completezi formularul, te contactăm în scurt timp, primești cardul și poți merge la cumpărături.

De ce Raiffeisen ?

Există multe motive pentru care Raiffeisen este partenerul potrivit atunci când alegi un card de credit.

Acestea sunt principalele beneficii pentru tine.

Cumperi acum și plătești mai târziu

Poți cumpăra produse pe care apoi le achiți în rate lunare fixe fără dobândă sau în rate fixe cu dobândă redusă, în peste 3.000 de magazine partenere din programul Multishop.

Plătești cu telefonul sau cu ceasul

În siguranță, prin Google Pay (Android), Apple Pay (iOS) si Garmin Pay.

Notificări gratuite pe telefon

Activează din Smart Mobile notificările pentru cardul tău de cumpărături și le vei primi gratuit, pentru fiecare plată sau alimentare a cardului.

Întrebări frecvente

Aici vei găsi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Cardul de cumpărături îți pune la dispoziție o limită de credit care poate fi folosită atât de tine, deținatorul principal, cât și de 4 persoane dragi ție, desemnate de tine la bancă, prin carduri suplimentare.

Limita de credit este acordată în funcție de veniturile tale, dar și de obligațiile tale de plată. Noi plătim bunurile cumpărate, urmând ca tu sa plătești integral sau parțial sumele cheltuite. Suma maximă disponibilă scade pe măsură ce utilizezi banii de pe card si crește o dată cu rambursările efectuate.

Ca să te bucuri de mai multă libertate, cardurile de cumpărături beneficiază de o perioadă de grație de până la 56 de zile în care poți utiliza banii băncii, fără să plătești dobândă. Nu plătesti dobândă, pentru plățile la comercianti, dacă rambursezi integral până la data scadentă, suma menționată la rubrica “Suma totală de plată in perioada curentă” din raportul de activitate.

 

Poți să ridici cardul din orice agenție Raiffeisen Bank și ai două opțiuni de emitere. Fie poți opta pentru cardul personalizat cu numele tău, fie te bucuri de avantajul unui card emis pe loc* (imediat după solicitarea și aprobarea in agenția băncii). Cardul emis pe loc nu este personalizat cu numele tău, dar la prima înlocuire sau reînnoire, va fi personalizat.

* Valabil pentru cardurile de cumpărături: Standard, eMAG și Gold.

Vei primi cardul într-un plic și atașat unei scrisori de întâmpinare. În scrisoare vei găsi principalele beneficii și instrucțiunile pentru obținerea unui cod PIN și ulterior, schimbarea lui.

Cardul este emis inactiv, iar pentru activarea acestuia trebuie să urmezi oricare dintre pașii de mai jos:

  • efectuezi o tranzacție cu introducerea codului PIN la un bancomat;
  • efectuezi o tranzacție cu introducerea codului PIN (tranzacție peste 100 Lei) la un comerciant (prin POS);
  • dacă dorești ca prima tranzacție sa fie efectuată online (pe internet sau într-o aplicație), te rugăm ca mai întâi sa activezi cardul apelând serviciul de asistență al băncii la *2000

 

Te bucuri de rate fixe fără dobândă în peste 3.000 de magazine partenere din programul Multishop: eMag, Dedeman, Mobexpert, Fashion Days, World Class, Flanco, B&B, Musette și mulți alții, din toate domeniile de activitate. Beneficiul poate fi accesat doar dacă ești deținatorul unui card de cumpărături Raiffeisen Bank.

Prin programul Multishop poți să alegi să împarți sumele plătite în magazinele partenere într-un număr de maxim 12 rate lunare fixe fără dobândă sau chiar 24/36 în perioada campaniilor promoționale. Numărul de rate fără dobândă poate varia de la un partener la altul, astfel ca este important ca în momentul efectuarii tranzacției să comunici vânzătorului numărul de rate dorit, dintre cele oferite de comerciant.

Pentru a nu plăti dobânda pentru plățile postate în rate fără dobânda este necesar să rambursezi lunar până la data scadentă suma din rubrica “Suma totală de plată în perioada curentă”, descrisă în raportul de activitate.

Află mai multe:

https://www.raiffeisen.ro/ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop.html

Ai acces permanent la solduri și informații despre tranzacțiile efectuate, prin intermediul Raiffeisen Smart Mobile sau Raiffeisen Online pentru telefonul mobil. În plus, ai siguranță sporită datorită autentificării cu nume utilizator și parolă sau amprentă.

Ai taxe zero pentru Smart Mobile cand ai un card de cumpărături, indiferent de pachetul pe care îl ai. Mai mult, activează din Smart Mobile notificarile pentru cardul tău de cumpărături și le vei primi gratuit, pentru fiecare plată sau alimentare a cardului.

Află mai multe despre aplicațiile: Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online