Skip to main content
casa-ta

Dorești să cumperi sau să construiești o casă?

Află în doar câteva minute suma maximă pe care ai putea să o obții și detaliile simple de care ai nevoie, folosind noul nostru calculator de credite.

100% transparență încă de la început!

Pentru că știm cât de stresantă poate fi căutarea unei locuințe, venim în ajutorul tău cu toate informațiile necesare și costurile explicate pe înțelesul tău, astfel încât tu să poți lua cea mai bună decizie!
Te îndrumăm gratuit și rapid astfel încât să iei cea mai bună decizie!

După ce folosești calculatorul nostru, lasă-ne datele tale de contact și vom răspunde la toate întrebările tale. De asemenea poți obține gratuit și fără obligații ulterioare față de bancă avizarea financiară valabilă până la 90 de zile.

Reducere de dobândă dacă ești sau devii client Raiffeisen Bank

Răsplătim fidelitatea clienților noștri. Ai dobândă redusă cu 0.5 puncte procentuale dacă primești deja sau urmează să primești salariul sau pensia în cont la Raiffeisen Bank.

Reducere de dobândă dacă vei achiziționa un imobil prietenos cu mediul

Când alegi verde, alegi sustenabil. Iar la Raiffeisen susținem alegerile prietenoase cu mediul înconjurător. Ai 0.2 puncte procentuale reducere la dobândă dacă achiziționezi un imobil care deține certificarea Green Homes acordată de RoGBC.

Reducere de dobândă dacă ai un avans > 20%

Ai 0.25 puncte procentuale reducere la dobândă în situația în care partea din preț pe care o plătești din surse proprii este mai mare de 20%, mai exact dacă suma creditului reprezintă mai puțin de 80% din valoarea imobilului adus în garanție.

Primești mai mult plătind mai puțin

Dacă optezi să contractezi și Asigurare pentru situații dificile, ai 0.2 puncte procentuale reducere la dobândă, iar tu și familia ta beneficiați de protecție financiară la rambursare, în cazul apariției unui eveniment neprevăzut (cum ar fi Deces din orice cauză, Spitalizare din accident și Invaliditate totală permanentă din accident).

Prima lună fără rată

Ai destule cheltuieli, credem că una în minus ți-ar prinde tare bine. Poți solicita să începi plata ratelor abia din a doua lună după acordarea creditului.

Pauză de 3 luni la plata ratelor creditului tău

Rămâi relaxat indiferent de evenimentele care pot apărea. Poți opta pentru 3 luni pauză la plata ratelor oricând după primele 6 luni de rambursare.

Fără griji în legătură cu asigurarea imobilului

Poți asigura imobilul pe care îl cumperi fără drumuri suplimentare, semnând polițele de asigurare direct la bancă. Societatea de Asigurări pentru care Raiffeisen Bank acționează ca Intermediar de asigurări este Uniqa Asigurări SA.

Cum funcționează?

1) Descrie-ne casa visurilor tale

Ne oferi câteva detalii despre casa pe care ți-o dorești și veniturile tale.

2) Descoperă opțiunile și reducerile tale

Îți spunem suma maximă pe care ai putea să o accesezi, îți oferim reduceri și optiuni personalizate.

3) Găsești o ofertă pe placul tău

După ce ai găsit oferta care ți se potrivește, ne poți lasă câteva date de contact.

4) Te contactăm cât ai zice „Credit”!

În scurt timp te sunăm pentru a răspunde la toate întrebările tale.

Ai întrebări?

Mai jos găsesti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

  • Vârstă între 21 și 65 de ani (la terminarea creditului);
  • Venit net minim de 300 Euro (echivalent în Lei)/ fiecare participant la credit;
  • Vechime la locul de muncă actual de minimum 3 luni;
  • Fără credite executate sau rambursate cu întârzieri mari și repetate;

Avansul variază între 15% și 35%, în funcție de localitatea în care se află imobilul adus în garanție.

Avizarea financiară reprezintă procesul prin care poți afla, cu ZERO costuri și fară nicio obligație față de bancă, suma exactă pe care o poți accesa, în funcție de veniturile și angajamentele tale de plată. Banca îți păstrează oferta de preț aleasă până la 90 de zile, timp în care îți poți căuta liniștit casa Dorită.

Poți să aduci în garanție și imobile deținute de terțe persoane pentru un împrumut destinat achiziției sau construirii unei locuințe.

Da, poți să modifici această dată în mod gratuit. Tot ce ai de făcut este să depui o cerere în acest sens.

Administrezi ușor creditul oricând, la orice oră, prin serviciul Smart Mobile. Ai acces securizat non-stop la conturile tale, inclusiv la contul de credit, și îți poți plăti rata lunar, fără să mai mergi la banca.

Riscuri acoperite

Deces din accident sau îmbolnăvire, spitalizare din accident, șomaj sau invaliditate totală permanentă din accident. Suma asigurată pentru Deces din orice cauză și Invaliditate totală permanentă din accident este descrescătoare pe durata asigurării conform Graficului de rambursare, iar valoarea de început a acesteia este egală cu valoarea creditului acordat de Bancă în cazul în care clientul a solicitat înscrierea în asigurare la data la care a solicitat creditul sau, valoarea soldului rămas de rambursat al creditului însemnând principalul (exclusiv orice dobânzi și comisioane) datorat de către Asigurat Băncii la data înscrierii în asigurare în cazul în care clientul a solicitat înscrierea în asigurare la o dată ulterioară încheierii Contractului de Credit.

Suma asigurată lunară pentru riscul de Spitalizare din accident este reprezentată de rata de credit, calculată conform Graficului de rambursare. Valoarea maximă a Sumei asigurate lunare pentru riscul de Spitalizare din accident este de 1.600 EURO (sau echivalentul în RON / USD / altă valută la cursul BNR).

Asigurarea de viață atașată creditelor acordate de bancă este opțională. Practic poți decide individual dacă dorești să beneficiezi de protecția oferită de asigurare ție și familiei tale în cazul producerii unui eveniment nedorit. Suplimentar protecției în cazul producerii riscurilor asigurate, beneficiezi de o reducere a procentului de dobândă aplicabilă creditului. 

Cota de primă de asigurare aferentă Asigurării opționale pentru Deces din orice cauză, Spitalizare din accident și Invaliditate totală permanentă din accident intermediată de Banca, în calitate de Agent Afiliat, pentru Uniqa Asigurări de Viață S.A = 0.026%*Sumă credit*număr de luni perioada de creditare pentru clienți cu vârstă între 18-45 ani SAU 0.048%*Sumă credit*număr de luni perioada de creditare pentru clienți cu vârstă între 46-62 ani.

Prima de asigurare se va debita automat din contul tău deschis la Raiffeisen Bank (în moneda creditului), în baza mandatului acordat în acest sens băncii. Primele de asigurare sunt cu frecvență lunară.