Skip to main content
zero pe viata

ZERO costuri, ZERO comisioane, ZERO griji - PE VIAȚĂ

Devino client, deschide cont Zero Simplu până pe 31 iulie 2024 și ai ZERO costuri cu ZERO condiții de venit – pe viață! Faci o zi mai ușoară posibilă, cu Zero Simplu!

Află detaliile campaniei din regulament.

Perioada campaniei: 19.02.2024 – 31.07.2024.

Poți deschide cont ușor, direct din telefon, fără drumuri la bancă. Descarcă chiar acum aplicația Smart Mobile și deschide cont.

Un pachet de cont cu super beneficii potrivite nevoilor și planurilor tale!

retrageri-gratuite
Ai retrageri gratuite de la ATM-ul oricărei bănci din România

Beneficiezi de ZERO comision la retrageri în lei, de la mii de ATM-uri din țară, oricând ai nevoie, fără să fii nevoit să cauți un bancomat Raiffeisen.

Smart Market
Oferte și reduceri pe stilul tău, prin Smart Market

Vrei să faci mai multe cu banii tăi? Descarcă aplicația aplicatia de loializare Smart Market și ai o mulțime de recompense disponibile, sub formă de vouchere, discount-uri, puncte de loialitate sau cashback, de la o varietate de parteneri

saving box
Economisești în timp ce cheltuiești

Cu Saving Box, poți economisi constant și fără efort atunci când faci cumpărături. E simplu! Doar activezi opțiunea din aplicația Smart Mobile și alegi procentul pe care vrei să îl pui deoparte. Suma se duce direct în contul de economii, la care ai și o super dobândă!

smart hour
Smart Hour

Te bucuri de curs valutar preferențial de luni până vineri de la 10:00-11:00, în aplicația ta Smart Mobile. Ai schimb lei <-> euro la curs BNR în limita a 1.500 euro/zi și poți efectua schimbul de oriunde ai fi: și de acasă, și de la mii de kilometri distanță. 

Dacă din orice motiv nu reusești să deschizi cont online, lasă-ne datele și te sunăm noi în cel mai scurt timp posibil.

Durează doar 1 minut să completezi cererea online.

Informația marcată cu * este obligatorie
(câmp opțional)
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal