Skip to main content
cont-curent-zero-simplu-cu-zero-comisioane

#CumItiPlace: Cont curent ZERO Simplu cu ZERO comisioane

Încă nu ești client Raiffeisen?

Acum e atât de ușor să îti deschizi un cont curent ZERO Simplu!

Tot ce trebuie să faci este să-ti lași datele și te sunăm noi.

Cont si card în lei, cont de economii. ZERO lei taxă de emitere card și ZERO lei comision de administrare + cont de economii direct din telefon, gratuit.
Mobile Banking Cu aplicația Smart Mobile plătești facturi, deschizi cont de economii/depozit sau trimiți bani unui prieten + ora Smart Hour - schimb valutar euro<->lei la curs BNR, L-V între 10:00-11:00.
Plăți si încasări în lei Plătești cu telefonul, cardul, transfer sau direct debit – cu ZERO comisioane. Trimiți sau primești bani? Costurile sunt ZERO.
Retrageri de la ATM-ul oricărei bănci din țară ZERO comision la retrageri de numerar în lei.
zero-comisioane-la-contul-curent-zero-simplu.jpg

Lasă-ne datele și te sunăm noi

Completează formularul iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Cum poți avea toate beneficiile gratuite?

Dacă ai peste 18 ani și domiciliul in România, tot ce trebuie să faci este să platești cel puțin o dată pe lună cu telefonul sau cardul și ai ZERO costuri la toate beneficiile. Nu trebuie să vii cu salariul la Raiffeisen.
Dacă se întâmplă să nu faci măcar o plată într-o lună, cu cardul sau telefonul, ai aceleași beneficii cu 10 lei taxă in luna respectivă. 

Iar dacă ai între 18 și 24 de ani, nici nu mai trebuie să te gândești la asta, ai ZERO costuri garantat chiar și fără o plata lunară.

Acum ai sprijin necondiționat de la Raiffeisen

Perioada prin care trecem, cere mai mult de la noi toți, iar noi, la Raiffeisen știm ca acum e momentul să ramânem aproape de clienții noștri. 
Am ales să ne păstram promisiunea de a face #bankingasacumtrebuie și de a #ramaneimpreuna – prin pachetul de cont curent cu zero costuri, acum și fără condiții de venit.