Skip to main content
flexicredit

Ia-ți Flexicredit pe loc

Când planurile tale nu suportă amânare, vino la Raiffeisen să le pui in aplicare!

Ai credit de nevoi personale Flexicredit pe loc, din Smart Mobile de pe telefon sau în orice agenție.

Dacă ești deja client Raiffeisen, poți aplica pentru Flexicredit direct din Smart Mobile și ai banii în cont în doar 10 minute. Totul 100% online. 

Dacă nu ești client Raiffeisen, lasă-ne datele și te sunăm în cel mai scurt timp pentru a te ajuta să obții finanțarea de care ai nevoie.

Avantaje Flexicredit gândite pentru tine

Banii în cont în 10 minute Aplică de oriunde, direct de pe telefon, din aplicația Smart Mobile și poți avea banii în cont în 10 minute.
3 luni pauză la plata ratelor Începând cu a șaptea lună de rambursare, poți beneficia, la cerere, de 3 luni pauză la plata ratelor.
Protecție financiară Alege în orice agenție oferta specială cu asigurare facultativă de viață și șomaj și ai dublu avantaj: ești protejat împotriva situațiilor dificile și ai reducere 2% la dobândă.

Exemplu de calcul

Pentru un credit de nevoi personale fără ipotecă, în valoare totală de 50.000 lei, pe o perioadă de 5 ani, cu o rată fixă a dobânzii de 10,75%, valabilă la încasarea salariului în cont la Raiffeisen Bank și la aplicarea online pentru credit, comision analiză 200 Lei (inclus în valoarea creditului), comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunară este 1.085,90 Lei, DAE 11,71% și valoarea totală plătibilă 65.153,86 Lei.