Skip to main content
flexicredit

Credit de nevoi personale: Flexicredit cu dobândă de la 6,75%

Prinde oferta* la creditul de nevoi personale până pe 30 septembrie 2024. Aplici ușor, direct din Smart Mobile sau în orice agenție și ai banii pe loc.  

Perioada campaniei: 27.06 – 30.09.2024. 

*Oferta este supusă unor termeni și condiții.

Planuri de escapadă cu mașina? Sau turul României cu rulota?

Oricum ar arăta planurile tale de aventură, le faci posibile cu creditul tău de nevoi personale. Ai banii pe loc și dobândă de la 6,75%

Aplică online pentru a fi sunat sau mergi în orice agenție.

Dacă ești deja client Raiffeisen, îți recomandăm creditul online. Îl poți obține în 10 minute, direct din aplicația Smart Mobile:

 Încasezi deja salariul la Raiffeisen? Ai inclusă reducere de 1% la dobândă! 

Vrei să vorbim 1:1? Lasă-ne datele și te sunăm noi!

Aplică acum : Flexicredit

Informația marcată cu * este obligatorie
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Avantaje Flexicredit gândite pentru tine

Banii în cont în 10 minute

Aplică de oriunde, direct de pe telefon, din aplicația Smart Mobile și poți avea banii în cont în 10 minute.

3 luni pauză la plata ratelor

Începând cu a șaptea lună de rambursare, poți beneficia, la cerere, de 3 luni pauză la plata ratelor.

Protecție financiară

Alege în orice agenție oferta specială cu asigurare facultativă de viață și șomaj și ai dublu avantaj: ești protejat împotriva situațiilor dificile și ai reducere 2% la dobândă.

Rate fixe lună de lună

Cu rata fixă, știi exact cât trebuie să plătești în fiecare lună și te poți bucura de liniște sufletească și stabilitate financiară pe toată durata contractului. Uită de surprize neașteptate, nimic nu te va opri din a te bucura de viață la maximum!

Exemple de calcul

1. Perioada maxima: 5 ani

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 3.450 Lei), acordat pe o perioada de 5 ani, cu o rata fixa a dobanzii de 6,75% (dobanda valabila la incasarea salariului/pensiei in cont Raiffeisen si adaugarea unei asigurari optionale de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A) comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 989,17 Lei, DAE 10,68% si valoarea totala platibila 59.350,38 Lei."

2. Perioada minima: 18 luni

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 1.035 Lei), acordat pe o perioada de 18 luni, cu o rata fixa a dobanzii de 6,75% (dobanda valabila la incasarea salariului/pensiei in cont Raiffeisen si adaugarea unei asigurari optionale de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A) comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 2933,57 Lei, DAE 10,71% si valoarea totala platibila 52.804,33 Lei.

*Rata de dobânda fixa este cuprinsă între 5.75% si 15.25% /an, si este personalizata in functie de reducerea pentru incasarea salariului/pensiei, respectiv reducerea pentru asigurarea optionala  de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A., reducerea pentru aplicarea online si este calculata conform reglementarilor implementate de banca in functie de mai multe componente ca: profilul clientului, suma, perioada creditului, etc.

Valoarea minima DAE este de 8.13% iar valoarea maxima DAE este de 35.50%.