Skip to main content
flexicredit

Credit de nevoi personale: Flexicredit cu dobândă de la 6,75%

Prinde oferta la creditul de nevoi personale până pe 27 iunie 2024. Aplici ușor, direct din Smart Mobile sau în orice agenție și ai banii pe loc.  

Perioada campaniei: 21.03 – 27.06.2024 

Planuri de escapadă cu mașina? Sau turul României cu rulota?

Oricum ar arăta planurile tale de aventură, le faci posibile cu creditul tău de nevoi personale Flexicredit. Ai banii pe loc și dobândă de la 6,75%. Aplici ușor de oriunde, în orice agenție sau de pe telefon. Aplică din Smart Mobile:

 Încasezi deja salariul la Raiffeisen? Ai inclusă reducere de 1% la dobândă! 

Vrei să vorbim 1:1? Lasă-ne datele și te sunăm noi!

Aplică acum : Flexicredit

Informația marcată cu * este obligatorie
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatii utile

Ai nevoie doar de actul tau de identitate si sa semnezi acordul de consultare a veniturilor din baza de date ANAF.
Pot exista situatii in care se solicita documente de venit pentru acordarea creditului.
Banca are dreptul de a solicita documente justificative ale venitului, pentru indeplinirea cerintelor de prudentialitate specifice activitatii bancare.
Varianta de creditare oferita de Raiffeisen Bank SA este orientativa si nu constituie oferta ferma de creditare, Raiffeisen Bank SA poate sa nu aprobe creditul si sa nu acorde creditul solicitat.

Varsta intre 21 si 65 de ani (la terminarea creditului).
Venit net minim 300 Euro (echivalent in Lei)
Vechime la locul de munca actual de minimum 3 luni.
Fara credite executate sau rambursate cu intarzieri mari si repetate.
Indeplinirea tuturor criteriilor mentionate nu confera clientului dreptul implicit la acordarea creditului.
Banca isi rezerva dreptul de a respinge cererea de credit fara a prezenta detaliat motivele.

1. Perioada maxima: 5 ani

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 3.450 Lei), acordat pe o perioada de 5 ani, cu o rata fixa a dobanzii de 6,75% (dobanda valabila la incasarea salariului/pensiei in cont Raiffeisen si adaugarea unei asigurari optionale de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A) comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 989,17 Lei, DAE 10,68% si valoarea totala platibila 59.350,38 Lei."

2. Perioada minima: 18 luni

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 1.035 Lei), acordat pe o perioada de 18 luni, cu o rata fixa a dobanzii de 6,75% (dobanda valabila la incasarea salariului/pensiei in cont Raiffeisen si adaugarea unei asigurari optionale de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A) comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 2933,57 Lei, DAE 10,71% si valoarea totala platibila 52.804,33 Lei.

*Rata de dobânda fixa este cuprinsă între 5.75% si 15.25% /an, si este personalizata in functie de reducerea pentru incasarea salariului/pensiei, respectiv reducerea pentru asigurarea optionala  de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A., reducerea pentru aplicarea online si este calculata conform reglementarilor implementate de banca in functie de mai multe componente ca: profilul clientului, suma, perioada creditului, etc.

Valoarea minima DAE este de 8.13% iar valoarea maxima DAE este de 35.50%.