Skip to main content

Despre proiect

gata-de-business-despre-proiect

Ce ar fi dacă ți-am spune că rețeta pentru afacerea de succes nu există? Există doar oameni plini de curaj, care au învățat să își asume riscuri și să depășească orice provocare. Emisiunea „Gata de Business” îți face cunoștință cu cei mai cool antreprenori și te invită să descoperi lumea afacerilor cum nu ai mai văzut-o până acum: mai reală ca niciodată, fun și plină de inspirație. 

Paisprezece antreprenori români au stat de vorbă cu Andreea Esca și au povestit despre evoluția propriilor afaceri, despre lecțiile pe care le-au învățat, dar și despre lucrurile pe care și-ar fi dorit să nu fie nevoie să le fi învățat. Sunt discuții pe bune, cu sfaturi pe bune, prin care vrem să aducem informații cu adevărat utile mai aproape de toți cei pasionați de afaceri. 

În fiecare episod vei descoperi povești noi și vei afla ce se mai întâmplă în business, într-un super mix de industrii, cu de toate pentru toți. De la IT și agricultură, până la fashion, HoReCa și publicitate, la „Gata de Business” poți să descoperi ultimele trend-uri și insight-uri numai bune de știut dacă îți dorești să intri în lumea afacerilor. În plus, rămâi la curent cu competiția și vezi care sunt proiectele în care te poți implica dacă vrei să-ți lansezi și tu un start-up.

Toți invitații vin cu un bagaj unic de cunoștințe, câștigat în urma tuturor experiențelor de business care le-au marcat cariera. Sunt oameni de succes care au pornit de la zero, cu investiți mici și ambiții mari, și care au învățat din mers ce să facă și să nu facă în afaceri. Călătoria lor a fost oricum, dar nu lineară sau ușoară. De la începuturi, până pe culmile succesului, apoi în cădere liberă și iar pe-o pantă ascendentă, au învățat cum să se adapteze mediului imprevizibil al afacerilor. 

Află cum au depășit cele mai mari provocări cu care s-au confruntat, cine le-a fost alături, cum au făcut rost de prima finanțare sau cum au sărbătorit cel mai mare contract. „Gata de Business” îți prezintă o serie de tips & tricks și do’s & don’t, de confesiuni sincere și sfaturi utile, pe care toți le putem pune în aplicare, atât în afaceri, cât și în viața de zi cu zi. Stai geană și pe ultimele predicții de business, pe care invitații le lansează într-o rundă de întrebări fulger. Vezi cum ar putea să arate viitorul, în ce direcție o să evolueze piața și ce schimbări putem preconiza în mentalitatea angajatorilor sau în comportamentul consumatorilor.  

Tu crezi că ești gata de business? Te invităm să aflăm împreună. Dă play primului episod și nu te opri până nu îl vezi și pe cel din urmă. Promitem că merită!