Skip to main content

Operațiuni curente pentru antreprenori medicali

Cu pachetele IMM Medical, ai acces la servicii bancare digitale pentru ca tu sa fii oricând gata de business. Folosește platforma R-flex, aplicațiile RaiPOS și Smart Business pentru a gestiona mai ușor contul afacerii tale. 

Soluții de creditare pentru afaceri medicale

Îți punem la dispoziție o multitudine de soluții de finanțare adecvate particularităților din domeniul medical. Alege în funcție de nevoi și pune-ți afacerea pe drumul cel bun. 

Soluții create pentru succesul afacerii tale

În calitate de medic, ai nevoie de cele mai bune soluții pentru a îți face munca mai ușoară și mai eficientă. De aceea, Raiffeisen Bank îți pune la dispoziție o gamă largă de produse și servicii concepute special pentru medici. 

Soluții de economisire pentru medici

Medicii sunt eroii noștri, iar noi, la Raiffeisen Bank, ne dorim să te sprijinim în misiunea ta. De aceea, îți aducem soluții moderne de economisire și investiții care te pot ajuta să îți atingi obiectivele financiare. 

În sprijinul tău

Sună-ne

Linie dedicată medicilor pentru răspunsuri rapide la întrebări generale referitoare la produsele și serviciile Raiffeisen bank.


Tel: 021 407 9090

Luni-Vineri: 8.00-22.00

Sâmbătă: 9.00-17.30

Accesează harta agențiilor Raiffeisen Bank pentru a identifica agenția cea mai apropiată de sediul tău. 

Siguranța tranzacțiilor

Siguranța tranzacțiilor și standardele de cunoaștere a clientelei sunt o prioritate pentru întreg sistemul bancar. Află mai multe despre măsurile de precauție necesare efectuării tranzacțiilor și achizițiilor tale online în siguranță și despre prevenirea fraudelor și mesajelor de tip phishing.

Mai mult despre siguranța tranzacțiilor

GATA DE BUSINESS 1:1 : Servicii financiare pentru afaceri în domeniul medical

Intră și tu în comunitatea medicilor din Raiffeisen Bank și permite-ne să avem grijă de sănătatea finanțelor tale pentru ca tu să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat, meseria ta.