Skip to main content
Neversea lead

Faci experiența Neversea posibilă!

Devino și tu client Raiffeisen, deschide cont curent online sau în agenție și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de bilete duble la Neversea!

Află detaliile din regulament

Perioada campaniei: 15.04 – 19.05.2024. 

Poți deschide cont ușor, direct din telefon, fără drumuri la bancă. Descarcă chiar acum aplicația Smart Mobile și deschide cont.
Sau lasă-ne datele și te sunăm noi în cel mai scurt timp posibil.
Informația marcată cu * este obligatorie
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Un pachet de cont cu super beneficii potrivite nevoilor și planurilor tale!

retrageri-gratuite
Ai retrageri gratuite de la ATM-ul oricărei bănci din România

Beneficiezi de ZERO comision la retrageri în lei, de la mii de ATM-uri din țară, oricând ai nevoie, fără să fii nevoit să cauți un bancomat Raiffeisen.

Smart Market
Oferte și reduceri pe stilul tău, prin Smart Market

Vrei să faci mai multe cu banii tăi? Descarcă aplicația aplicatia de loializare Smart Market și ai o mulțime de recompense disponibile, sub formă de vouchere, discount-uri, puncte de loialitate sau cashback, de la o varietate de parteneri

saving box
Economisești în timp ce cheltuiești

Cu Saving Box, poți economisi constant și fără efort atunci când faci cumpărături. E simplu! Doar activezi opțiunea din aplicația Smart Mobile și alegi procentul pe care vrei să îl pui deoparte. Suma se duce direct în contul de economii, la care ai și o super dobândă!

smart hour
Smart Hour

Te bucuri de curs valutar preferențial de luni până vineri de la 10:00-11:00, în aplicația ta Smart Mobile. Ai schimb lei <-> euro la curs BNR în limita a 1.500 euro/zi și poți efectua schimbul de oriunde ai fi: și de acasă, și de la mii de kilometri distanță.