Skip to main content
banking-1-la-1

Hai să vorbim 1:1

Indiferent în ce etapă a vieții te afli, un plan financiar personalizat te poate ajuta să faci mai multe cu banii tăi. Raiffeisen Smart Finance este inovația digitală prin care îți punem la dispoziție, gratuit, cea mai recentă tehnologie și un expert Raiffeisen Bank, pentru a discuta 1 la 1 și a elabora un plan financiar detaliat care să răspundă nevoilor tale. 

Ești pregătit să preiei controlul asupra viitorului tău?

Aplică acum : Raiffeisen Smart Finance

Dureaza doar 1 minut sa completezi cererea online.

Informația marcată cu * este obligatorie


Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Vino să vorbim 1:1 despre ceea ce contează pentru tine.

credit-refinantare

Credite de refinanțare

E timpul să îți aduni toate creditele într-unul singur, mult mai avantajos: creditul de refinanțare de la Raiffeisen Bank. Te poti bucura de stabilitate cu o singură rată lunară fixă, mai mică și dobânda redusă.

card-cumparaturi

Carduri de cumpărături

Ai parte de sprijin în fiecare zi cu cardurile de cumpărături Raiffeisen Bank, cu până la 24 rate fixe fără dobânda sau 60 de rate cu dobânda redusă. Cumperi acum și plătești relaxat mai târziu!

credit-imibiliar

Credite imobiliare

Hai să discutăm 1:1 despre cea mai bună mutare pentru casă nouă. Creditele imobiliare Raiffeisen Bank te ajută să faci pasul către căminul tău, fie că este prima ta casă sau ai nevoie de o nouă locuință, mai spațioasă.

asigurare-viata

Asigurări

Ești mai liniștit când vii să vorbim 1:1 despre cum poți proteja viitorul celor dragi. Alege asigurările de viață, de locuință, călătorie sau protecție și economisire de la Raiffeisen Bank și personalizează-ți planul financiar așa cum îți dorești.

fondur-investitii

Fonduri de investiții

Creează-ți propriul plan de investiții! Pune-ți banii la treabă, ai ocazia să transformi economiile tale în investiții inteligente, care în timp să îți asigure stabilitatea financiară pe care ți-o dorești.

plan-pensie

Planuri de pensie

Păstrează-ți pasiunile vii, indiferent de vârstă, cu pensia privată Raiffeisen Acumulare. Hai să vorbim 1:1 despre cum poți face mai multe cu banii tăi și să-ți personalizezi planul financiar pentru viitor, așa cum îți dorești.

Disclaimere și informații importante :

Credite de refinanțare, fără ipotecă
Exemplu de calcul: Pentru un credit de refinanțare externă fără ipoteca, de 50.000 Lei  (valoare inclusiv cu comisionul de analiză dosar 200 Lei și costul asigurării de viață, prima unica, în valoare de 6.900 Lei), acordat pe o perioadă de 10 ani, cu o rată fixa a dobânzii de 9.5%,comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunară este 651,99 Lei, DAE 14.31% și valoarea totală plătibilă 78.238,53 Lei. Durata de 10 ani se aplică doar pentru refinanțarea creditelor acordate anterior datei de 07.07.2020.

Cardul de cumpărături Standard
Criterii minime de eligibilitate: vârstă între 22 și 65 de ani, venit net minim 370 Euro/familie, vechime la locul de munca actual de minimum 3 luni, fară credite executate sau rambursate cu întârzieri.

Exemplu de calcul reprezentativ: La o limită de credit acordată pe perioada nedeterminata, de 5.367 lei, folosita imediat și în întregime pentru plati la comercianți, și rambursata în 12 luni în rate lunare egale, cu o dobândă de 26% care rămâne fixa pe toată perioada rambursării, rata lunara este 512,71 lei, iar valoarea totala de plata este 6.152,52 lei și DAE 32,40%

Credite imobiliare:
Exemplu de calcul reprezentativ: pentru un credit de achiziție locuință de 188.500 Lei, pe o perioada de 279 luni (23 ani și 3 luni), cu o rata a dobânzii variabile de 9.23% valabila pentru clienții care își încasează sau vor să își încaseze salariul în cont la Raiffeisen Bank, comision analiza 900 Lei, costurile utilizării ordinului de plata pe hârtie sunt 0, cu excepția Spezelor Swift aferente plaților interbancare în valuta, al căror cost este de 50 Lei/mesaj, valoarea taxei lunare de administrare a unui Pachet de cont curent Standard (care include contul curent și cardul de debit atașat acestuia) este de 5 lei, rata lunara este 1.656,55 lei, DAE 10.44% și valoarea totala plătibilă 484.169,04 lei. Au fost luate în calcul DAE și costurile asigurării imobilului în situația în care clientul optează să încheie asigurările imobilului cu partenerul băncii în numele căruia și pentru care banca încheie polițe de asigurare pentru imobilele cu care se garantează credite acordate de aceasta (cea obligatorie PAD în valoare de 20 EUR și cea facultativa calculata aplicând cota de prima de asigurare de 0.11% la valoarea estimativa a imobilului cu care vă fi garantat creditul, ambele asigurări fiind polițe de asigurări obligatorii pentru imobilele achiziționate prin credit sau cu care se garantează credite acordate de banca și care au destinația de locuință), iar taxa de evaluare a fost considerata a fi aferenta unui raport întocmit de către un evaluator cu care banca are convenție (90 EUR+TVA). Creditul vă fi garantat cu ipoteca asupra imobilului achiziționat sau asupra unui alt imobil, astfel cum vă decide banca asupra acceptării garanțiilor.

Asigurări
Vă rugăm să parcurgeți informațiile privind serviciul de intermediere asigurări oferit de banca în calitate de distibuitor, din secțiunea Despre Noi/Guvernanta Corporativa/Intermediere Asigurari, link: https://www.raiffeisen.ro/ro/despre-noi/guvernanta-corporativa/intermediere-asigurari.html. Pentru a vă ajuta să înțelegeți natura, riscurile, costurile, câștigurile și pierderile potențiale care deriva din acest produs și pentru a vă ajuta să îl comparați cu alte produse vă rugam consultați Documentele cu informațiile esențiale (KID), disponibile în limba română pe site-ul https://www.uniqa.ro/persoane-fizice/viata-si-sanatate/asigurarea-de-viata-cu-economisire-senior-protect respectiv https://www.uniqa.ro/persoane-fizice/viata-si-sanatate/asigurarea-de-viata-cu-economisire-junior-protect acestea putând fi obţinute gratuit și în orice agenție Raiffeisen Bank. Asigurator: UNIQA Asigurări de viață S.A., persoana juridica romana, cu sediul social în București, Str. Nicolae Caramfil, nr. 25, Sector 1, București, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J/40/23525/1992, CUI 1589754, Autorizata de ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara, fosta Comisia de Supraveghere a Asigurărilor) prin Decizia nr. 289 din 08.04.2010, Cod Unic în Registrul Asiguratorilor: RA – 003/2003, cod LEI: 529900L3YL1512DQN720, Telefon Contact Center: 0374.400.410, e-mail: viata@uniqa.ro; Website: www.uniqa.ro. 


Fonduri de investiții
Vă rugăm citiţi prospectul de emisiune şi informaţiile-cheie destinate investitorilor, prevăzute la art. 98 din O.U.G. nr. 32/2012, înainte de a investi în aceste fonduri de investiţii. Documentele fondurilor pot fi consultate gratuit pe www.raiffeisenfonduri.ro.  Societatea de administrare a investiţiilor este SAI Raiffeisen Asset Management SA (“SAI RAM”), cu sediul în Calea Floreasca nr. 246D, Sector 1, Cod 014476, Bucureşti, înscrisă în Registrul Autorității de Supraveghere Financiara cu numărul PJ05SAIR/400019/08.02.2006; Tel: +40 21 306 1711; Fax +40 21 312 0533; Website: www.raiffeisenfonduri.ro; Email: office@raiffeisenfonduri.ro.Investițiile în fondurile deschise de investiții nu sunt depozite bancare și comporta pe lângă avantajele specifice și riscul nerealizării obiectivelor, inclusiv al diminuării/pierderii integrale a capitalului. Performanţa anterioară a unui fond nu reprezintă o garanţie a rezultatelor viitoare.


Pensie Privata Pilon 3 Acumulare

Fondul de pensii facultative Raiffeisen Acumulare este înregistrat în Registrul A.S.F. – Sectorul de pensii private cu nr. FP3 – 1082.  Fondul de pensii facultative Raiffeisen Acumulare este administrat de SAI Raiffeisen Asset Management S.A., Calea Floreasca 246D, etaj 2, București, Sector 1, cod 014766 / Tel.: 021 306 1711 / www.raiffeisenfonduri.ro / pensii@raiffeisenfonduri.ro. Pentru mai multe informații consultați gratuit prospectul fondului înainte de a deveni participant pe https://www.raiffeisenfonduri.ro/. Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.