Skip to main content
povestea-constructii-orgi-si-tamplarie

Constructii Orgi si Tamplarie

Daniel Popovici și Magyar Árpád, fondatorii businessului Construcții Orgi și Tâmplărie, sunt clienți Raiffeisen Bank încă din anul 2003 și sunt un exemplu de pasiune și dedicare. Ca restauratori de orgi, cei doi antreprenori se confruntă zi de zi cu provocări pe care, cu dârzenie, continuă să le depașească. 

Ce este și mai impresionant la cei doi antreprenori e dorința de a da mai departe această meserie, și nu oricum, ci prin formarea unor noi specialiști. Observând lipsa pe piața din România a constructorilor de orgă, Daniel Popovici și Magyar Árpád au înființat și prima școală cu sistem dual din România, „Școala de constructori și restauratori de origi și tâmplari artizani”.

Businessul lor a luat viață din dorința admirabilă de a cunoaște mai mult despre sistemul de funcționare a unei orgi. Pentru că sunt de părere că succesul unei afaceri stă în cunoașterea în profunzime a profesiei respective, cei doi antreprenori au urmat specializări în țări precum Austria, Belgia, Elveția, SUA.

Deși au întâmpinat numeroase obstacole, Daniel Popovici și Magyar Árpád au ales să privească întotdeauna lucrurile pozitive, să se sprijine reciproc și să le privească drept provocări care pot fi depășite. Deci nu e de mirare că mesajul lor pentru noii antreprenori este „nu renunțați atunci când este greu”. 
Descoperă-le întreaga poveste de business. 

Urmărește povestea

#GATADEBUSINESS

Ca antreprenor, fiecare zi e un nou film. Dacă ai urmărit povestea de mai sus cu toate provocările sale, e ușor să-ți dai seama că acțiunea a câștigat teren de cele mai multe ori. 

Dacă ai face un film după povestea ta, tot așa ar arăta?

Ție ce pachet îți indeplinește nevoile de business?