Skip to main content
imm-antreprenori-gata-de-business

O nouă emisiune cu și despre antreprenori mai pregătiți de afaceri ca niciodată: #GataDeBusiness

Alături de clienții noștri am purtat #DiscuțiiSincereGatadeBusiness despre subiectele care “îi frământă” în afaceri (provocări, riscuri, oportunități) și despre importanța parteneriatului 1:1 cu banca în călătoria lor de business.

Hai să vezi cele mai tari povești de business într-o emisiune plină de inspirație antreprenorială. Tu ești #GataDeBusiness?

#GataDeBusiness: Descoperă lumea antreprenoriatului mai reală ca niciodată

Află cum au depășit antreprenorii provocările, ce riscuri
și-au asumat, ce greșeli au făcut și cum le-a fost alături banca pe tot
parcursul călătoriei lor de afaceri.

Despre poziționarea de brand, soluții disponibile pentru
finanțarea afacerilor, tips & tricks în afaceri, cum să fii atractiv ca
angajator și multe alte subiecte afli în noul sezon #GatadeBusiness. 

Ionel Burtea – CEO Abund Berry: Cum să construiți o strategie de afaceri sănătoasă și de succes

Abund Berry a pornit dintr-o nevoie – de a oferi clienților fructe de pădure de producție locală. Acum afacerea lui Ionel Burtea înregistrează vânzări record de 3000 de tone de fructe de pădure / an, iar produsele lui se vând în supermarketurile din toată țara.

Gata de business Anca Amariei - EKA - Centrul starii de bine
Anca Amariei – EKA – Centrul Stării de Bine: Cum să fii un angajator atractiv într-un mediu competitiv

Anca Amariei a dezvoltat o afacere după ce corpul ei a cerut ajutor. Muncea într-o corporație de dimineață până seara și era extrem de competitivă. Ceea ce inițial a plecat de la nevoia de mișcare s-a transformat într-o pasiune care astăzi strânge în jurul ei 20 de terapeuți, în ceea ce se numește EKA – Centrul Stării de Bine.

Oana Nicolae - Velocità America House
Oana Nicolae - Velocità America House: Franciza – povești de succes, sfaturi practice, potențiale capcane

Ce legătură există între imobiliare și înghețată? Aparent niciuna. Doar că primul domeniu unde a activat peste 14 ani a ajutat-o pe Oana să ajungă la al doilea. A deschis în sistem de franciză o gelaterie care în câteva luni a devenit punct de întâlnire pentru femeile de afaceri, rezidenții din zonă și copii care asistă la tot felul de activități dedicate lor. 

Sorin Anghel - Trisport
Sorin Anghel – Trisport: Diferențierea în context competitiv. Cum să îți găsești nișa în afaceri

În liceu a fost freelancer. Apoi, a lucrat la o bancă, după ce a terminat facultatea, iar astăzi este antreprenor de succes. Ideea afacerii a venit după ce a participat la un concurs de triatlon și a înțeles că nu există un magazin de unde să-și cumpere echipamentul potrivit. 

La 7 ani distanță de la începutul său în afaceri, vorbim astăzi cu Sorin Anghel despre cum să îți găsești nișa în afaceri și despre cum poți inova într-un domeniu extrem de competitiv, precum este cel al retail-ului de echipamente sportive.

Cristian Barin – Ohvaz
Cristian Barin - Ohvăz: Suntem #GataDeBusiness cu un nou episod: Cum să-ți promovezi afacerea în mediul online.

Astăzi aflăm povestea lui @Cristian Barin, care a dezvoltat o afacere pornind de la întrebarea: ”Noi ce mâncăm azi?”. Făcuse câteva sute de mii de euro din IT și spune că a avut noroc că știa engleză, pe care a învățat-o din desene animate, pentru că nu a fost dat la grădiniță.

Datorită lui, astăzi @Ohvăz este o afacere de succes și, mai ales, o alegere gastronomică sănătoasă și gustoasă.

Dragoș Safta și Viorel Chiriță – Carne și Sare
Dragoș Safta și Viorel Chiriță – Carne și Sare: Cum să-ți construiești o reputație bună pe piață

Pasiunile transformate în afaceri sunt de cele mai multe ori de succes. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Dragoș Safta și al lui Viorel Chiriță, pe care plăcerea de a mânca i-a adus împreună. 

Business-ul pe care îl conduc și pe care îl descriu ca fiind un showroom al cărnurilor din România este unul dintre cele mai de succes magazine de profil din România.

Mircea Vlăduțu – Panitrans
Mircea Vlăduțu – Panitrans: Cum să identifici și să exploatezi tendințele pieței

Gustul copilăriei a făcut ca o afacere deschisă într-un sat din județul Vâlcea să ajungă un succes național. Mircea Vlăduțu a deschis în 1997 o brutărie, în satul copilăriei. Spiritul de antreprenor este în ADN-ul familiei, pentru că știe din poveștile alor lui că bunicul avea o moară de apă.

Andrei Gustiuc – Weber Engineering
Andrei Guștiuc – Weber Engineering: Tendințe cu potențial pozitiv pentru afaceri

S-a născut într-o familie de ingineri de instalații, așa că, firesc, a urmat cursurile Universității Tehnice București, specialitatea Instalații. În timpul facultății, a înființat o firmă de traduceri ca să vadă ce înseamnă să fii antreprenor. Însă, la propunerea tatălui, a intrat în firma familiei, iar astăzi se ocupă de energie verde. În 2020 a înființat o companie care dezvoltă exact această zonă.

Lucian Dragan – Smart Vending Solutions
Lucian Drăgan – Smart Vending Solutions: Experiențe de viață reale, învățăminte și lecții de afaceri

S-a lansat în afaceri la 12 ani, când vindea doze de suc și bere colecționarilor din cartier. Ulterior, a atacat zona de afaceri door to door.  Vindea lenjerie cumpărată din marile magazine din afara Bucureștiului. Astăzi vinde suc în doze (pline) în aparatele de vending pe care le are în mai multe județe din țară.

Lucian Dragan – Smart Vending Solutions
Radu Ioan Pop – Expert Tech Solutions : Atunci când asistența artificială și profesionalismul uman se întâlnesc

Radu a lansat primul start-up de medical tech, bazat pe intervenția laserului și a inteligenței artificiale din întâmplare, ar spune el. Dar întâmplarea face ca lucrurile să se fi potrivit. Absolvent al Universității București și ASE București, a îmbinat stomatologia minim invazivă laser cu cea asistată de inteligența artificială.  

Tudor Petrescu – Olovina
Tudor Petrescu – Olovina: Cum să fii autentic într-un mediu concurențial puternic

Tudor a pornit o afacere în garajul casei, iar astăzi deține unul dintre cele mai competitive branduri de bere artizanală din România. Absolvent al Facultății de Electrotehnică, expert în energie regenerabilă, a schimbat direcția la 40 de ani pentru că și-a dorit să dezvolte o afacere pe gustul lui. 

Gata de business

Colaborare

Încredere

Profesionalism

Ești interesat? Hai să vorbim.