Skip to main content
povestea-great-people-inside-romania

Great People Inside Romania

Doru Dima, fondator Great People Inside și client Raiffeisen Bank încă din anul 2004, ne învață cât de multe poți depăși atunci când ai o viziune clară și o dorință arzătoare de a reuși. 

Compania lui ajută organizațiile să găsească oameni compatibili cu nevoile lor specifice, care, odată cu pasiunea, pot aduce plus valoare businessului în care se angajează. Ceea ce a început ca o „nebunie”, cum o spune chiar el, astăzi a ajuns să fie printre primele 10 sisteme de evaluare din lume, primul din Europa, în România deținând aproape 38% din piața de evaluări online.

Ca orice antreprenor, Doru Dima s-a confruntat cu nenumărate piedici, unele mai descurajante ca altele, până în punctul în care a fost gata-gata să renunțe. Cu toate astea, s-a pus pe picioare și s-a ridicat mai puternic și mai motivat. Insistența, viziunea și urmarea propriului drum fac parte, fără doar și poate, dintre motivele succesului său.

În ochii lui, viitorul Great People Inside arată glorios și suntem cu toții nerăbdători să-l vedem. 
Descoperă-i întreaga poveste de business.

Urmărește povestea

#GATADEBUSINESS

Ca antreprenor, fiecare zi e un nou film. Dacă ai urmărit povestea de mai sus cu toate provocările sale, e ușor să-ți dai seama că acțiunea a câștigat teren de cele mai multe ori. 

Dacă ai face un film după povestea ta, tot așa ar arăta?

Ție ce pachet îți indeplinește nevoile de business?