Skip to main content
raipos-imm

Gata de business 1:1: Schimb valutar pentru afacerea ta

Soluția ta de zi cu zi pentru schimb valutar este aici! Uită de tranzacțiile valutare tradiționale, cu platforma digitală R-Flex procesul de schimb valutar devine rapid, transparent și convenabil. Ai cele mai bune rate de schimb valutar la un click distanță. 

UȘOR R-Flex are o interfață remarcabil de intuitivă și ușor de utilizat, cu care vei fi pregătit să gestionezi cu succes tranzacționarea zilnică a companiei tale.
Sigur Credem că protejarea datelor tale este esențială, de aceea am implementat un sistem avansat de autentificare cu 3 factori, garantându-ți un nivel ridicat de siguranță.
Rapid Poți vedea toate tranzacțiile trecute, iar dacă ai făcut o tranzacție sau ai primit bani, vei vedea imediat aceste schimbări în contul tău.
Accesibil Poți tranzacționa la rate competitive pentru cele mai răspândite perechi valutare, în intervalul orar 08:30 - 18:00.

NOU!

Lansăm noi servicii care vor optimiza performanța în afaceri!

Schimbare parolă

De acum poți schimba singur parola contului oricând vrei tu, simplu și eficient!

Alerte de preț

Setezi alerta de preț dorită pentru a nu rata cursul valutar convenabil pentru tine.

Platforma R-Flex este intuitivă și ușor de folosit.

Acum, schimbul valutar pentru companii este mai accesibil ca niciodată. Înregistrează-te acum și vezi cât de simplu este să schimbi valuta pentru afacerea ta. Iată ce trebuie să faci:

  • loghează-te
  • alege valuta pe care vrei să o schimbi.
  • introdu suma pe care vrei să o schimbi.
  • confirmă tranzacția.

Devino client Raiffeisen

Alege pachetul de cont curent care ți se potrivește: