Skip to main content

Antreprenori și povești de succes

great-people-inside-romania-video

#GATADEBUSINESS: Great People Inside România

A avut o viziune și nu s-a lăsat până nu a devenit realitate. S-a luptat, a riscat, a și căzut. Dar de fiecare data s-a ridicat mai puternic, mai curajos și mai inspirat. Descoperă povestea de business a lui Doru Dima, fondator Great People Inside România. 

constructii-orgi-si-tamplarie-video

#GATADEBUSINESS: Construcții Orgi și Tâmplărie

Conduși de o pasiune dincolo de limite, Daniel Popovici și Magyar Árpád aduc și readuc la viață unele dintre cele mai complexe instrumente. Ca restauratori de orgi, cei doi antreprenori se confruntă zi de zi cu provocari pe care, cu dârzenie, continuă sa le depășească. Află-le povestea de business.

gata-de-business-episod-1

#GATADEBUSINESS cu Andreea Esca: Tudor. Personal Tailor

Despre un business început în 2010, în urma unei călătorii la Londra și o sumă modică investită, despre pasiunea pentru antreprenoriat aparută încă din copilărie, despre echipă și feedback-urile clienților, susținerea primită sau cea dăruită, la rândul tău, și despre multe altele ne vorbește Alin Copîndeanu, co-fondatorul Tudor. Personal Tailor. 

gata-de-business-episod-2

#GATADEBUSINESS cu Andreea Esca: Incorporate

Te gândești de mult timp cum ar arăta propria ta afacere? Îți imaginezi cum ar fi să pornești pe un nou drum profesional și să îți faci visul să devină realitate? Miriam Constantin, fondatoarea Incorporate, a avut aceleași întrebări în minte atunci când a dat startul afacerii ei. Miriam ne povestește despre trecerea din mediul corporate în lumea riscantă a afacerilor, despre surprizele pe care le-a întâlnit pe drum și obstacolele unui business care activează în industria juridică.  

gata-de-business-episod-3

#GATADEBUSINESS CU ANDREEA ESCA: CBNagro.tech

Cezar Nourescu cunoscut în domeniul agrotech pentru decizii curajoase și pentru inovație, ne povestește despre aventura primilor ani, despre tehnologie și programe de investiții, despre relația de parteneriat cu clienții și puterea perseverenței în afaceri. Află informații despre soluțiile smart de depozitare cerealieră, dar și despre planurile de viitor, sfaturi de business și întâmplări pline de umor.

gata-de-business-episod-4

#GATADEBUSINESS CU ANDREEA ESCA: SPOT CUP

Dacă ți-ai imaginat că după 25 de ani în afaceri, energia și inspirația se diminuează, Mirela Mazurec e gata să îți dovedească de fapt contrariul. Mirela ne povestește cu despre preocuparea ei față de mediu, despre dorința de a susține comunitățile locale și despre cum toate aceste elemente se regăsesc în modul ei de a face afaceri. Spot Cup este un business pornit acum 10 ani, când în România încă nu erau paharele de carton, pe care le folosim astăzi, în fiecare zi. Ai și tu o idee inovatoare?

gata-de-business-episod-5

#GATADEBUSINESS CU ANDREEA ESCA: Boboc & CO

Dorin Boboc a preluat afacerea familiei sale în agricultură după câțiva ani de studii în New York și alți câțiva ani de activitate pe piața de capital din București. , A studiat aeronautică la New York si a activat timp de șase ani pe piața de capital. A intrat apoi în agricultură, unde a reușit să aducă afacerea familiei sale, cu 30 de ani de vechime pe piață, la un nou nivel. 
 
Cum construiești un business stabil într-un domeniu cunoscut pentru instabilitate cum e agricultura? Cum rămâi la curent cu inovațiile de pe piață și cum reușești să le aplici în afacerea ta? Află totul de la Dorin.  

Ție ce pachet îți indeplinește nevoile de business?