Skip to main content

Raiffeisen Bank: Partenerul tău pentru o afacere sustenabilă: Poți reduce cu ușurință costurile la energie pentru firma ta

  • Economisești 35% - 70% din costurile cu energia electrică prin instalarea de panouri fotovoltaice
  • Beneficiezi de soluții personalizate
  • Ai la dispoziție partenerii selectați de Raiffeisen Bank.
  • Te îndrumăm și susținem într-o tranziție ușoară către energia verde

Nu lăsa prețurile mari la energie să îți afecteze afacerea!

Alege să investești chiar acum într-un credit verde pentru IMM-uri, cu avans începând de la doar 0% și bucură-te de o afacere independentă din punct de vedere energetic și, bineînțeles, mai sustenabilă și mai prietenoasă cu mediul
calculator
calculator

Ce trebuie să faci: 4 pași simpli

Ne adresăm prosumatorilor persoane juridice, entități cu cifra de afaceri până la 5 milioane euro.

Prosumator - conform Ord. 15/2022 este orice entitate care deține centrală electrică de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie, cu puteri electrice instalate de cel mult 400 kW pe loc de consum și care nu beneficiază de sistemul de promovare prin certificate verzi.

1) Lasă-ne datele

Află detalii despre cât poți economisi pentru afacerea ta cu panourile fotovoltaice și când le-ai putea instala.

2) Alege partenerul

Alege partenerul Raiffeisen potrivit pentru afacerea ta.

3) Finanțare

Raiffeisen Bank este alături de tine cu oportunități de finanțare pentru acest tip de proiecte.

4) Implementare

Partenerul nostru se va ocupa acum de evaluare, implementare și mentenanță, pentru ca tu să ai timp pentru afacerea ta.

Parteneri Raiffeisen

Alege partenerul Raiffeisen potrivit pentru afacerea ta

Renovatio Solar

Renovatio este un grup internațional de companii, cu un vast portofoliu de proiecte în energie regenerabilă eoliană și fotovoltaică.
Acest spectru larg de activități reflectă viziunea Grupului: A livra proiecte de energie regenerabilă cu cele mai înalte standarde de calitate ale industriei, în toate tehnologiile selectate și pe piețele țintă.

Darcom Energy

Darcom Energy dezvoltă proiecte de energie regenerabilă care protejează mediul înconjurător și care unesc, în mod eficient, producția de energie cu designul peisagistic responsabil.

LSG group

LSG oferă clienților săi proiecte la cheie, de la consultanță, management de proiect și design, pană la execuție, operare și întreținere.

Despre energia verde

10 beneficii ale panourilor fotovoltaice

Încalzirea globală este, în acest moment, potrivit Organizației Națiunilor Unite, cea mai mare amenințare sistemică la adresa umanității. Este un pericol rezultat din însăsi nepăsarea oamenilor față de planeta care le este casă.

Care sunt cei 6 mari consumatori de energie pe care îi ignorăm

Ca în orice domeniu și la capitolul Energie, informația înseamnă putere. Așa că pentru a deține puterea de a lua decizii corecte într-o intreprindere, e nevoie să deții informațiile necesare. 

piata energiei

Piața de fotovoltaice s-a triplat într-un an

"Comparativ cu anul trecut, piața sistemelor fotovoltaice aproape s-a triplat", spune Marian Sergiuță, director tehnic al LSG Building Solutions, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții complete pentru producția de energie verde. 

Energia solară ajunge din ce în ce mai mult în atenția companiilor mici și mijlocii care își doresc în primul rând acces la finanțare specializată pentru astfel de proiecte.

modificari legislative

Lipsa creditelor verzi era până acum principala piedică în dezoltarea pieței de fotovoltaice

"Cei mai mulți clienți renunță la proiectele de energie verde pentru că nu găsesc rapid finanțare dar odată cu apariția creditelor verzi specializate pentru aceste investiții, piața se va dubla", crede cu tărie Cornel Eftenoiu, manager general Darcom Energy, unul dintre principalii furnizori de soluții complete în domeniul energiei regenerabile.

Ești interesat? Hai să vorbim.